Üdvözlünk a Te jössz! társasjátékblogon!
Egy rövid bemutatkozás

Activity, Monopoliy, Ki nevet a végén. A játékok, amiket mindenki ismer és játszott is. Sokan vagyunk, akiknek a társasjáték fogalma kimerül ennyiben. Ám ha egy kicsit jobban körbenézünk az erre szakosodott üzletekben és webshopokban, akkor nagy eséllyel találunk számos olyan nevet, amik számunkra teljesen ismeretlenek, de nem merjük megvenni, mert nem vagyunk biztosak benne, hogy jó játék lesz-e, tetszeni fog-e azoknak, akikkel majd játszunk, illetve nem túl bonyolult-e.

Ez a blog azért jött létre, hogy népszerűbbé tegyük a társasjátékozást, illetve útmutatót adjunk ebben a rengetegben számos társasjáték bemutatásával, értékelésével, és ajánlásával.

Hiszen mire is jó az, ha játszunk?

  • Több értékes időt tölthetsz el a családoddal. Így a borús napokon, vagy unalmas hétvégéken nem a TV előtt ülünk, vagy a Facebookot pörgetjük csendben egymás mellett, hanem játszva erősíthetjük a családi köteléket.
  • Erősíti a memóriát és a kognitív képességeket.
  • Segít fejleszteni a gyerekeket a logikus gondolkodásban, és a koncentrációban.
  • És végül: kikapcsolódás és szórakozás. A társasjátékozás leggyakoribb mellékhatása a nevetés :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tejossztarsas.blog.hu/api/trackback/id/tr2814870394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Te jössz!

Blogunk célja népszerűbbé tenni a társasjátékozást, számos különböző társasjáték bemutatásával, értékelésével, és ajánlásával.

Friss topikok

süti beállítások módosítása