Nagaraja - Kincsvadászat Indiában

Két elfeledett istenség ősi ereklyéivel teli templomára bukkantak Indiában. Két kincsvadász felfedező útra indul, hogy megszerezze ezeket a kincseket, ám nincs egyszerű dolguk.

A játékosoknak meg kell találni a kincseket az ellenfelük előtt, de a haladást lassítják a templom folyton változó útvesztői. Három elátkozott ereklye is el van rejtve a templomokban. Amelyik kalandor felfedi mind a hármat, az örök kárhozatra ítéltetik a gonosz Garuda isten által.

pic4584504.jpg

Külföldön már kapható, Magyarországon most előrendelhető magyar nyelven ez a két személyes kalandjáték. A játékmenet 30 perc és 9 éves kortól lehet játszani. A Boardgamegeek-en nincs túl kiemelkedő helye, de ettől függetlenül egy könnyed, egyszerű és gyorsan tanulható játéknak ígérkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://tejossztarsas.blog.hu/api/trackback/id/tr7415270168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Te jössz!

Blogunk célja népszerűbbé tenni a társasjátékozást, számos különböző társasjáték bemutatásával, értékelésével, és ajánlásával.

Friss topikok

süti beállítások módosítása