Calico - Azul, de cicákkal

Családi játék nem csak macskásoknak.

A Calico egy séma-építő, stratégiai családi játék. A feladatunk egy szép kis patchwork-szerű takarót készíteni. Össze kell gyűjteni a különböző színű és mintájú foltokat, és valamilyen minta szerint leraknunk őket. A legszebb takaró odavonzza a cicákat és ez a győzelem titka: akinek a legtöbb macska lesz a takaróján, az nyer.

2f9ca5cb618247290c1d2297a3f4e4ec_original.png

A fejlesztők ígérete szerint a sok féle szín és minta garantálja, hogy ne legyen unalmas a játék, és többször is kedvünk legyen elővenni. A játékot 1-4 főre tervezték, igen szóló módban is lehet játszani.

Egy nagyon kedves dologra is gondoltak a fejlesztők: egy játékmódra, ami lehetővé teszi, hogy gyerekek is tudjanak benne részt venni, akik még csak most ismerkednek a társasjátékozással. Így ez egy tökéletes családi játéknak ígérkezik.

A játék Kickstarter oldala: 

https://www.kickstarter.com/projects/flatoutgames/calico-0?ref=section-games-featured-project

A 29$-os pledge levellel már megkaphatjuk a játékot, viszont várnunk kell egy évet: 2020 októberében indítják útjára a megrendelt csomagokat.

Volt egy óriási ötletük a fejlesztőknek: 399$-os pledge levelek, amelyek lehetővé teszik az elég gyors és szemfüles támogatóknak, hogy a saját cicájáról készült artwork-öt láthassák viszont a játékban. Fekete, fehér, fekete-fehér, szürke, vörös, illetve calico (vörös-fekete-fehér) színű macskákból 2-2 kerülhetett be a játék Kickstarter Edtiton-jébe.

Akit megnyert ez az aranyos játék, az még 21 napig támogathatja a projektet. Ajánlott mindenkinek, aki szereti az olyan játékokat mint az Azul, illetve szeretné a legkisebbeket is belevonni. És persze cicásoknak kötelező darab lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://tejossztarsas.blog.hu/api/trackback/id/tr9515226780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Te jössz!

Blogunk célja népszerűbbé tenni a társasjátékozást, számos különböző társasjáték bemutatásával, értékelésével, és ajánlásával.

Friss topikok

süti beállítások módosítása